Een keertje kennismaken?

0653560218 info@levelup365.nl
VACATURE JONGEREN TRAINER/COACH

Over Level Up 365 en onze doelgroep

Level Up 365 is een kleine organisatie in Tilburg met een grote droom:
Alle jongeren in een kwetsbare positie helpen om weer regie te pakken over hun leven.
We begeleiden jongeren uit de regio Tilburg met hun overstap richting het MBO of de arbeidsmarkt. De jongeren waarmee wij werken zijn afkomstig van het vmbo en mbo en meestal tussen de 15 en 24 jaar oud.

— GEZOCHT: STOERE JONGEREN TRAINER/COACH (JUNIOR) —-

Jouw baan
Als jongeren trainer begeleid je jongeren in kleine groepen richting een (vervolg)opleiding. Je maakt hierbij gebruik van onze Take Charge Methodiek.

Je werkt als jongeren trainer bij ons altijd samen met een tweede trainer. Afhankelijk van je talenten en ervaring is het ook mogelijk om (naast je werk als jongerentrainer) ingezet te worden als coach binnen ons groepsaanbod op scholen en extern.
Je komt terecht in een klein, enthousiast en ambitieus team met het hart op de goede plek. We staan altijd open voor nieuwe input en werken ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Om alle jongeren goed te kunnen bedienen zijn we op zoek naar een stoere jongeren trainer/coach die goede aansluiting kan vinden bij jongeren. Voor de balans in het team willen we zowel mannen als vrouwen uitnodigen om te solliciteren.

Over jou
– Je vindt het super leuk om met jongeren te werken!
– Je bent open minded, geduldig en begrijpt dat er voor sommige jongeren intensieve ondersteuning nodig is voordat er concrete doelen bereikt kunnen worden;
– Je bent een aanpakker, denkt in mogelijkheden en komt je afspraken na;
– Ervaring of aantoonbare affiniteit met het werken met jongeren is een must. Je hoeft niet per se al eerder studie- en beroepskeuzetrajecten te hebben gedaan: dit kunnen wij je leren!
– Kennis van de sociale kaart en/of het onderwijssysteem is een pre;
– Je hebt een visie op het werken met jongeren in een kwetsbare positie;
– Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar. Je plant je eigen afspraken in met de jongeren dus je kunt deze uren naar wens indelen.

Randvoorwaarden
– Wij bieden flexibel werk. We kunnen je nu geen vaste uren garanderen, maar de ervaring leert dat hoe meer trajecten je oppakt, hoe sneller je uren uitgebreid worden. Sommige medewerkers combineren dit werk met een andere baan of studie.
– Je bent minimaal een half jaar (flexibel) beschikbaar.

Vragen?
Bel gerust naar kantoor (06-53560218). Vraag naar Joshua of Manon.

Interesse?
Stuur dan een mail naar info@challengeyourself365.nl met jouw visie op het werken met jongeren (max. 100 woorden), een indicatie van je beschikbaarheid en je CV.

LET’S EMPOWER THE YOUNG ONES