Een keertje kennismaken?

0653560218 info@levelup365.nl

Hieronder vind je reacties van hoe jongeren en opdrachtgevers onze diensten ervaren. 

Reese

Dit programma heeft me echt geraakt. De mindsetbijeenkomstne in combinatie met de coaching hebben echt het verschil gemaakt voor mij. Ik raad echt iedereen aan om te werken aan hun mindset als ze stappen willen zetten in hun leven.

Shevani

Het meest waardevolle dat ik heb meegenomen uit de training is: Dat ik mag dromen over wat ik. Ik hoef niet alles in 1 keer te doen maar kan starten met de eerste kleine stap. Joshua is een wijze jonge man die ver is gekomen en ik hoop dat hij in de toekomst nog meer jongeren bereikt.

IGOR

Het leven dat je op dit moment leidt en de persoon die je vandaag de dag bent zijn voor een groot deel het resultaat van je gedachtes en je keuzes. Ik merk dat ik echt veel beter nadenk over de keuzes die ik elke dag maak. Ik ga nu echt achter mijn doelen aan en sta sterker in het leven.

Maaike

Level Up 365 zet alle aanwezigen aan het denken over wat voor stappen zij willen en kunnen zetten om een beoogd doel te bereiken. Ze gaven hierin veel vertrouwen mee: vanuit eigen ervaring is Joshua het levende bewijs dat je kunt bereiken wat je wil, als je er helemaal voor gaat. De trainer sloot erg goed aan bij de doelgroep, kreeg iedereen muisstil én aan het lachen. Ik raad het aan ze uit te nodigen, zeker als het gaat om het inspireren/motiveren van jongeren!

Bart

Level Up 365 weet deelnemers niet alleen te bereiken ze komen ook echt binnen. Het persoonlijke verhaal in combinatie het sterke karakter en doordachte opzet van de sessies zorgen ervoor dat ze het verschil maken. Ik gun alle jongeren de kennis en boodschap die ze te bieden hebben.

Maria

Joshua is een inspiratie bron voor velen! Zijn grootste gave is dat hij zijn eigen ervaring en zijn grote intuïtieve vermogen inzet om anderen oprecht te helpen. Hij weet mensen te raken en zorgt bij veel mensen dat het “ah-ha!” moment om zelf in actie te komen. Joshua is positief, puur, zuiver en werkt vanuit zijn hart.

haron

Het Level Up programma dringt echt tot je door. Je gaat anders naar jezelf kijken en de keuzes die je elke dag maakt. Het laat je beseffen hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en achter je doelen aan te gaan.

Sibel

Joshua schudt je in zijn presentaties wakker om in actie te komen, dit keer voor jezelf. In zijn training leer je écht de uitdaging met jezelf aan te gaan, om uit je probleem denken te stappen en positief vooruit te kijken, je werkelijke doelen na te jagen en no matter what. Ik heb grote bewondering voor hoe Joshua het zowel als inspirator als motivator doet, ook met zijn aanvullende activiteiten online. Hij reikt je de tools aan om (weer) positiever in het leven te staan!

Shawn

Het meest waardevolle dat ik heb geleerd is mijn eigen waarden te herkennen en ook slim te gebruiken in mijn leven. Ik heb nu de beste oplossingen voor me zelf in bepaalde situaties. Level Up 365 is een top bedrijf. En ik weet zeker dat ze nog duizenden mensen zullen helpen. Kortom Level Up 365 veran-derde mijn leven.

Nuria

Level Up 365 verzorgt echt hele inspirerende trainingen, niet alleen voor jongeren maar ook zeker voor volwassenen. Joshua is een top trainer, bevlogen met veel kennis en maakt indruk. De programma’s brengen je altijd tot de kern, waardoor verandering opeens een stuk eenvoudiger wordt.