Een keertje kennismaken?

0653560218 info@levelup365.nl

 

TIME TO TAKE CHARGE  

Empowerment voor de nieuw generatie.

Wij zijn echt super enthausiast dat jij mee gaat doen aan het Take Charge Programma.
Hieronder vind je alles over het Take Charge Programma voor Campus 013 en Cobbenhagenmavo.
Als je toch nog vragen hebt of iets wil weten kun je altijd bij jouw zorg coördinator of level up coach terecht! 

Wij zijn er voor JOU en helpen je graag naar het volgende level!

Taking charge

Take Charge Programma

Tijdens het ‘‘Take Charge Programma’’ gaan wij je helpen om een succesvolle overstap te maken naar een vervolopleiding en mooie stappen te zetten voor jouw toekomst.

We gaan actief aan de slag met 6 verschillende thema’s. Keuzes en kansen, Droom en realiteit, Valkuil en kracht,  Van start naar finish, Van setback naar comeback en Time To Take Charge. Daarna is er een afsluitende bijeenkomst.

WIE BEN IK

Ik ben Joshua van level up 365 en ik heb op jouw leeftijd ook de overstap gemaakt naar een vervolgopleiding. Voor mij was dit een heel moeilijke periode omdat, het thuis niet helemaal lekker ging, ik verkeerde keuzes maakte en ook op zoek was naar wat ik echt wilde met mijn leven! Soms leek het wel alsof niemand snapte waar ik allemaal mee zat en wat ik écht nodig had.

Ik had het geluk dat ik net op tijd iemand tegenkwam die begreep wat ik meemaakte en mij belangrijke dingen leerde over geluk en succes.

WAAROM ZOU JE MEEDOEN

De belangrijkste dingen die mij hebben geholpen om stappen te zetten voor mijn toekomst wil ik nu delen met jou. Samen met iemand uit mijn team ga ik jou helpen om een goede overstap te maken naar een vervolgopleiding en dingen leren waar je voor de rest van je leven iets aan hebt.

TAKE CHARGE!!!

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT

Het programma bestaat uit 7 groepsbijeenkomsten met 8 deelnemers. Elke groepsbijeenkomst draait om één belangrijk thema zoals we hiernaast hebben beschreven. 

Vaste onderdelen van onze groepsbijeenkomsten zijn, verschillende sportactiviteiten en werken in kleine groepjes. Ook kijken we één op één met je mee naar wat belangrijk is voor jou en naar praktische dingen voor school zoals het regelen van schoolboeken, een OV-chipkaart enz.

WANNEER ZIJN DE BIJEENKOMSTEN

We zijn bezig met de laatste check voor de planning. Deze komt zo snel mogelijk online te staan

WAT IS DE LOCATIE

We zijn bezig met de laatste check voor de locatie. Deze komt zo snel mogelijk online te staan.

HOE KAN IK JULLIE BEREIKEN

Je hebt waarschijnlijk het telefoonnummer van jouw coach al ontvangen. Hieronder hebben we ze, voor het geval dat, nog een keer neergezet.  

Jacob van Hoek
Telefoonnummer: 0611454325 
Email adres: jacob@levelup365.nl    

Joshua Daniel 
Telefoonnummer: 0653560218
Email adres: joshua@levelup365.nl

We zijn er voor JOU en helpen je graag naar het volgende Level!