Level Up 365 is meer dan een bedrijf. Wij zijn échte mensen, met échte verhalen die gaan voor perspectief.  

het begin

Al vanaf een jonge leeftijd groeide Joshua op zonder vader in een buurt vol slechte rolmodellen. Hierdoor maakte hij verkeerde keuzes en raakte hij verzeild in het criminele circuit.

Het enige wat hem van de straat kon houden was zijn droom om voetballer te worden. Hij werd gescout voor een profclub in Belgie, maar raakte alles kwijt door heftige blessures.

Hij kon maanden lang niet normaal lopen, zitten of staan en stond op het punt om een fatale keuze te maken die hem 2 kanten op kon brengen. Naar de gevangenis, of de dood…

Vlak voordat hij deze keuze maakte raakte hij via het internet geïnspireerd door één persoon die zijn leven vanuit een nog moeilijkere situatie compleet had getransformeerd.

Joshua kreeg lessen en inzichten die hij nooit van school of van huis uit had meegekregen. Lessen en inzichten die de koers van zijn leven voor eens en altijd zouden veranderen.

Alle gebeurtenissen hebben zich vertaald in de ambitie om deze inzichten te willen delen met andere jongeren in een moeilijke positie, zodat ook zij weer regie kunnen pakken over hun leven.

wat doen wij

Level Up 365 richt zich op het écht perspectief bieden aan jongeren van 15 tot 24 jaar. We focussen op de behoefte van de jongeren, het ontwikkelen van een sterke mindset en échte stappen zetten in de praktijk.

Hierbij maken we gebruik van onze eigen ervaring, fitness-boksen en andere actieve werkvormen die aansluiten bij de leefwereld van jongeren. Daarnaast streven we altijd naar een integrale aanpak.

Wij helpen jongeren naar het volgende level!

voor wie 

Wij zijn er speciaal voor jongeren van 15 tot 24 jaar die: 
– Echte stappen willen zetten voor hun toekomst. 
– Die even vastlopen in de maatschappij of het verkeerde pad op dreigen te gaan. 
– Uit het onderwijs zijn of dreigen te vallen. 
– Hulp kunnen gebruiken bij hun overstap naar een vervolgopleiding.

uitgangspunten

We kijken vanuit de deelnemer

We werken resultaatgericht 

We werken integraal

Ons Team

Naast de vaste betrokkenen maken wij gebruik van externe professionals uit ons netwerk.
De trainers en coaches bij Level Up 365 hebben allemaal een passie voor jongeren en zetten zich vol enthousiasme in om jongeren naar hun volgende level te helpen.

Joshua Daniel

Joshua Daniel

Founder | Hoofdtrainer | Algemene Zaken

‘’Show the world your greatness’’

Manon Nix

Manon Nix

Advisering | Organisator | Coördinator

‘‘Gericht op resultaat, met oog voor de mens’’