Een keertje kennismaken?

0653560218 info@levelup365.nl

 Level Up 365 is meer dan een bedrijf. Wij zijn échte mensen, met échte verhalen die gaan voor perspectief. 

hoe het begon

Voor het grootste deel van mijn leven verkeerde ik in een kwetsbare positie. Ik groeide op zonder vader figuur, omringd door negatieve rolmodellen en stond uiteindelijk op het punt om radicale keuzes te maken, die mij naar de gevangenis of de dood konden brengen. Niet omdat ik een slecht persoon was, maar simpelweg omdat ik geen andere manier zag om aan mijn realiteit te ontsnappen.

Ik had het geluk net op tijd een positief rolmodel tegen te komen die, mij tussen alle ellende door écht zag, (zelf)vertrouwen gaf, praktische handvatten bood en voor langere tijd betrokken was. Hierdoor veranderde de koers van mijn leven, pakte ik regie én is de droom ontstaan om ooit zelf het verschil te kunnen maken voor andere jongeren in een kwetsbare positie.

”Empower The Young Ones”

maak kennis met level up 365

missie

Level Up 365 wil jongeren in een kwetsbare positie de kans bieden om regie te nemen over hun leven. Wij zien het als onze maatschappelijke opdracht om hen de best mogelijke omgeving, begeleiders en handvatten te bieden, zodat ze een gelukkig en succesvol leven kunnen creëren.

visie

Jongeren in een kwetsbare positie verdienen de best mogelijke hulp.
Wij geloven in werken met professionele rolmodellen, die de taal spreken, de leefwereld kennen en zorgvuldig getraind zijn om hun eigen ervaring en in te zetten als verdiepend instrument. Door doelgericht te werken aan de motivatie, de mindset, concrete stappen zetten in de praktijk én oog te hebben voor de borging, maken wij het verschil. 

doelstelling

Maatschappelijk uitval onder jongeren van 12 – 23 jaar in een  kwetsbare positie voorkomen en jongeren die zijn uitgevallen terugleiden naar de maatschappij. 

doelgroep

Wij zijn er voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar die kampen met beginnende problematiek. Ze lopen vast, hebben weinig vertrouwen in zichzelf of anderen, vertonen probleemgedrag, zijn weinig gemotiveerd, zien geen perspectief, hebben het gevoel grip op zichzelf en/of hun leven te verliezen. Denk aan zorgleerlingen, voortijdig schoolverlaters (VSV), RMC´ers of jongeren die baat hebben bij extra ondersteuning.

dna

Bevlogen, integer, betrokken én ambitieus. Keer duizend…..!
Dat is Level Up 365. Wij willen de beste sociale onderneming in Brabant zijn, die zowel preventief, als in de aansluiting het verschil maakt voor jongeren in een kwetsbare positie. Wij zijn niet perfect, maar we streven wel naar perfectie. We zijn bereid om door het vuur te gaan voor onze jongeren én een stap extra te zetten. Omdat dat is wat de nieuwe generatie verdient.

speerpunten

Betrokkenheid. Wij staan naast de jongeren en werken met zorgvuldig getrainde rolmodellen die jongeren zien, begrijpen en écht kunnen raken. 
Integraliteit. We werken vanuit onze kracht, zoeken de samenwerking op en betrekken het systeem van de jongeren bij het proces.
Resultaatgericht. Wij gebruiken erkende methodieken, meten de effecten van onze programma’s en zijn continu bezig met verbeteren.

jaar actief binnen ons werkveld.

 

jongeren bereikt met onze dienstverlening.

 

is het gemiddelde cijfer dat jongeren onze dienstverlening geven.