LEVEL UP MAATWERK  

Empowerment voor de nieuwe generatie

Ben je op zoek naar een programma voor jongeren dat (nog) niet in ons aanbod terugkomt maar 
wel bij ons past? We vinden het ontzettend leuk om maatwerk trainingen, inspiratiesessies en key-notes
te verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@levelup365.nl

Wij zijn er voor JOU en helpen je graag naar het volgende level!

level up maatwerk

Wil jij jongeren motiveren, inspireren of activeren? Dan ben je bij Level Up 365 aan het juiste adres. Level up 365 heeft ruime ervaring met het verzorgen maatwerk trainingen, workshops en key-notes voor verschillende doelgroepen.  De deelnemers krijgen altijd waardevolle  inzichten en praktische tips die ze dezelfde dag nog kunnen gebruiken.

Voor wie?

We leveren maatwerk voor bijna alle jongeren van 15 tot 24 jaar. Jongeren op het (V)MBO, jongeren die willen gaan ondernemen of jongeren die even vastlopen en een boost kunnen gebruiken. We hebben een ruime ervaring in het werken met verschillende soorten groepen.

werkwijze

Neem telefonisch of via de email contact met ons op en laat ons weten dat je geinteresseerd bent in een project op maat. We denken graag met je mee en kijken samen naar de doelgroep, het gewenste eindresultaat en de ideale vorm om dit te bereiken.

Hier zitten dan ook geen enkele kosten aan verbonden. Als u helemaal tevreden bent over de aanpak ontvangt u een offerte. Vervolgens gaan wij aan de slag met de voorbereidingen en de uitvoering.  

 

Praktische informatie

Als je meer wil weten over Level Up Maatwerk kun je contact met ons opnemen via info@levelup365.nl. Samen maken we een plan op maat. Voor andere vragen rondom maatwerkprojecten kun je ook via dit mailadres bij ons terecht.