Wij zijn echt super enthousiast dat jij mee gaat doen aan het Take Charge Programma. Hieronder vind je 
alles over het Take Charge Programma. Als je toch nog vragen hebt,of iets wil weten, kun je altijd bij jouw 
mentor/zorgcoördinator of een van de trainers van jouw groep terecht. Zie hieronder. 

Wij zijn er voor JOU en helpen je graag naar het volgende level!

Take Charge Programma

Tijdens het ‘‘Take Charge Programma’’ gaan we je helpen om meer regie te pakken over jouw schoolloopbaan en leven waardoor je  mooie stappen kunt zetten voor jouw toekomst. We gaan actief aan de slag met verschillende thema’s zoals; Keuzes en kansen, Droom en realiteit, Van start naar finish, Kracht en valkuil, Van setback naar comeback, Time to take charge en Future Ahead. 

WIE BEN IK?

Ik ben Joshua van level up 365 en ik heb veel lastige situaties meegemaakt in mijn jeugd. Thuis liep het niet helemaal lekker, ik maakte verkeerde keuzes op straat en was op zoek was naar wat ik echt wilde met mijn leven! Soms leek het wel alsof niemand snapte waar ik allemaal mee zat en wat ik écht nodig had.

Ik had het geluk dat ik net op tijd iemand tegenkwam die begreep wat ik meemaakte en mij belangrijke dingen leerde over geluk en succes.

WAAROM ZOU JE MEEDOEN?

De belangrijkste dingen die mij hebben geholpen om stappen te zetten voor mijn toekomst wil ik nu delen met jou. Samen met iemand uit mijn team ga ik jou helpen om de regie te pakken over jouw leven en schoolloopbaan. Je gaat dingen leren waar je voor de rest van je leven iets aan hebt.

LET’S TAKE CHARGE!!!

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

Het programma bestaat uit 7 groepsbijeenkomsten met 8 deelnemers. Elke groepsbijeenkomst draait om één belangrijk thema zoals we hierboven hebben beschreven. 

Vaste onderdelen van onze groepsbijeenkomsten zijn, verschillende sportactiviteiten en werken in kleine groepjes. Ook kijken we één op één met je mee naar wat belangrijk is voor jou en naar praktische dingen voor school zoals het regelen van schoolboeken, een OV-chipkaart etc.

WAT MOET JE ZEKER MEENEMEN?

Zorg ervoor dat je sportieve kleren en gymschoenen bij je hebt. (Buitenschoenen zijn niet toegestaan). Er zijn kleedkamers waar je eventueel om kunt kleden. Neem daarnaast ook wat (gezonds) te eten en drinken mee voor tijdens de pauze.

Waar en wanneer zijn de bijeenkomsten

Normaal gesproken vinden alle bijeenkomsten plaats bij jou op school.  De datum van de bijeenkomsten ontvang je tijdens het startgesprek. Deze krijg je ook digitaal toegestuurd. 

HOE KAN JE ONS BEREIKEN?

Hieronder vind je de gegevens van de level up begeleiders.  

Joshua Daniel 
Telefoonnummer: 0653560218
Email: joshua@levelup365.nl

Jacob van Hoek
Telefoonnummer: 0611454325 
Email: 
jacob@levelup365.nl

We zijn er voor JOU en helpen je graag naar het volgende Level!